top of page
Geometrie begrijpen & doorvoelen
Geometrie begrijpen & doorvoelen

zo 27 feb

|

Het Kleine Aardse Paradijs

Geometrie begrijpen & doorvoelen

Samen duiken in de wereld van Sacred Geometry: een volle dag ontdekken van de verschillende geometry-vormen, welke frequentie ze belichamen en ze invoelen tot in de diepte.

Time & Location

27 feb 2022, 10:00 – 17:30 CET

Het Kleine Aardse Paradijs, Westfriesedijk 35, 1749 CR Warmenhuizen, Netherlands

About this event

Samen duiken in de wereld van Sacred Geometry: een volle dag ontdekken van de verschillende geometry-vormen, welke frequentie ze belichamen en ze invoelen tot in de diepte.

Heilige geometrie is de taal van licht: al het leven manifesteert zich via deze vormen. De blauwdruk van jouw ware DNA ligt verscholen in de geometrische structuren in elke cel van je lichaam. Klaar om jou te helpen ontwaken en te leven als mens zoals het oorspronkelijk bedoeld is te Leven op Aarde.  Via beelden en animaties neem ik je mee in het begrijpen van de vormen. Maar we nemen vooral ook de tijd en ruimte om ze tot in de diepte te voelen en te omarmen door meditaties en creatieve oefeningen.

- PRESENTATIE: Aan de hand van visuele slides verkennen we samen de wonderlijke wereld van de Geometry: hoe ze samenwerken, welke focussen op Activatie-, Integratie- en Creatie Geometry. Ook linken we de verschillende vormen aan de verschillende processen, de Aarde en de Zon, de elementen, het mannelijke en vrouwelijke, ....

- MEDITATIE & OEFENINGEN: Om de frequencies van de vormen beter te voelen en te integreren maken we gedurende de dag ook tijd voor meditaties of oefeningen. Dit geeft je de kans om de geometry gevoelsmatig helemaal te beleven.

- DELEN: Ook maken we ruimte om te luisteren naar elkaars meditatie-ervaringen, zodat we elkaar kunnen verrijken met innerlijke beelden en bewegingen. ​ ​

LOCATIE: 

Het Kleine Aardse Paradijs

Westfriesedijk 35, 1749 CR Warmenhuizen, Netherlands

DATUM & TIJD:

Zo 27 febr 2022  -  10u15 tot 17u30  (welkom vanaf 10u)

PRIJS: 

Betaalvork van 35-85€  (Liefst meenemen op de dag zelf)

Mocht deze workshop helemaal voor je resoneren maar voelt de prijs op dit moment als een barrière, laat het even weten en dan bekijken we samen of we een fijne oplossing vinden.

Betaalvork: je bepaalt zelf welk bedrag je precies geeft tussen dit min en max. Afhankelijk van je eigen financiële situatie en de waardering die je geeft aan de workshop.

TAAL: 

Nederlands

Je hoeft geen voorkennis over Geometry te hebben, je nieuwsgierigheid en bereidheid om jezelf te openen voor de helende werking van de vormen is het voornaamste!

INSCHRIJVEN:

info@woodengeometry.com

Of een berichtje naar Zoë

LUNCH:

Potluck, ieder neemt wat mee om te eten, en wie zin heeft kan het dan delen.

MEENEMEN:

eventueel meditatie kussen als je dat hebt

pantoffels

Mocht je nog vragen hebben:

info@woodengeometry.com of een berichtje naar Zoë.

We kijken er naar uit! Karel & Zoë

Feel free to share this event:

bottom of page