top of page
Sacred Geometry 2-daagse: een portaal naar je innerlijke kern  -  LEUVEN (BE)
Sacred Geometry 2-daagse: een portaal naar je innerlijke kern  -  LEUVEN (BE)

zo 31 okt

|

www.casathuja.be | Korbeek-Dijle

Sacred Geometry 2-daagse: een portaal naar je innerlijke kern - LEUVEN (BE)

Samen duiken we in de wereld van Sacred Geometry, zodat je de vormen beter kan begrijpen maar ook al hun verschillende energieën kan invoelen, via een presentatie, meditaties en oefeningen. GEOMETRY is een PORTAAL om te VERBINDEN met je DIEPERE ZELF, een poort die al in jou aanwezig is!

Time & Location

31 okt 2021, 10:00 CET – 14 nov 2021, 18:00 CET

www.casathuja.be | Korbeek-Dijle, Veeweide 41, 3060 Bertem, Belgium

About this event

zo 31 okt + zo 14 nov 2021

beide van 10u tot 18u

Heilige geometrie is de taal van frequentie & energie: al het leven manifesteert zich via deze vormen. De blauwdruk van jouw ware DNA  ligt verscholen in de geometrische structuren in elke cel van je lichaam. Klaar om jou te helpen ontwaken en te leven als mens zoals het oorspronkelijk bedoeld is te leven op Aarde.

Via  beelden en animaties neem ik je mee in het begrijpen van de vormen.  Maar we nemen vooral de tijd en ruimte om ze tot in de diepte te voelen  en te omarmen door meditaties en creatieve oefeningen.

- PRESENTATIE: 

Aan  de hand van visuele slides verkennen we samen de wonderlijke wereld van  de Geometry: hoe ze samenwerken, welke focussen op Activatie-,  Integratie-  en Creatie Geometry. Ook linken we de verschillende vormen  aan de verschillende processen, de Aarde en de Zon, de elementen, het  mannelijke en vrouwelijke, ....

- MEDITATIE  &  OEFENINGEN: 

Om  de frequencies van de vormen beter te voelen en te integreren maken we  gedurende de dag ook tijd voor meditaties of oefeningen.  Dit geeft je  de kans om de geometry gevoelsmartig helemaal te omarmen.

- DELEN: 

Ook maken we ruimte om te luisteren naar elkaars meditatie-ervaringen, zodat we elkaar kunnen verrijken met innerlijke beelden en bewegingen. ​

PRAKTISCHE INFO: ​

welkom vanaf 9u45

(zodat we om 10u kunnen starten) einde telkens voorzien rond 18u ​​

locatie:

Veeweide  41 te 3060 Bertem (Korbeek-Dijle).

Er zijn drie parkeerplaatsen aan het  huis en aan het begin van de straat is er een weide waar je makkelijk  langs de weg kan staan. Of je komt met de fiets: https://casathuja.be/contact-3.

bijdrage:

gift tussen 85 en 220 euro. Afhankelijk van je eigen vermogen op dit moment. 

(Overschrijven kan op IBAN: BE06 9730 7803 5322 of op de dag zelf cash meenemen mag ook.)

taal: Nederlands ​

Je  hoeft geen voorkennis over Geometry te hebben, je nieuwsgierigheid en  bereidheid om jezelf te openen voor de helende werking van de vormen is  het voornaamste. 

aanmelden noodzakelijk: 

graag laten weten dat je komt! 

met een mailtje naar info@woodengeometry.com 

lunch: 

We  werken bij Griet in haar living -  zij voorziet koffie, water, thee en  lichte knabbels voor tussendoor. Zij voorziet ook steeds een lichte  lunch, zoals soep met iets erbij.. genoeg om je buik blij en licht te  vullen 's middags. Deze lekkere lunch kan je nuttigen voor een vrije  bijdrage. (Je mag ook gewoon jouw eigen lunch meebrengen.)

meenemen:

eventueel een meditatie kussentje of/en een dekentje.

Fb-event:

https://fb.me/e/1atoNUzGM

Voel je zeker vrij het event te delen met mensen waarvan je denkt dat ze ermee resoneren. Dankjewel!

Feel free to share this event:

bottom of page